Kvällsmeny

FÖRRÄTTER

HUÎTRE  Ostron 35:-/st
Mignionette, citron

CHÈVRE CHAUD 145:-
Gratinerad getost, sidfläsk och rödbetor

CHOIX DU CHEF 295:- (2 personer)
Ett urval av förrätter

ESCARGOTS DE BOURGOGNE 135:-
Vitlöksgratinerade sniglar med rostad levain

CONFIT DE CANARD 155:-
Confiterad Anka, sallad och syltad rödlök

VARMRÄTTER

WHOLE SPRING CHICKEN 320:-
Hel Vårdkyckling Skysås och baconlindad sparris, rostad potatis

STEAK TARTARE 275:-
Råbiff på nötytterlår, rödlök, cornichons, kapris, picklade rödbetor pommes frites och sallad

Poisson BAR entier  320:- 


Whole Fish Seabass
Citron, aioli, pommes och sallad

VIANDE DU JOUR  ” Dagens Kött” Ask your waiter 

SALADE DE POULPE  295:-

Varm bläckfisksallad, chorizo, bönor, Krämigt ägg

SALADE NIÇOISE  275:-

DESSERT

FROMAGES 155:-
Ost med fikonmarmelad

CRÈME BRULÉE 95:-

TRYFFEL 35:-

GLASS 1 KULA 40:- 2 KULOR 65:-
Fråga din servitör för dagens sortiment av glassar

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR