Kvällsmeny

OYSTERS
crispy oyster with cucumber-orange spicy salsa 45:-/st
Krispiga ostron med gurk-apelsin-tabasco salsa
bloody mary 45:-/st naturell 35:-/st

STARTERS
choix du chef 295:- (2 persons)
Blandade charkuterier
coquilles saint-jacques, puré of artichoke and crispy bacon 185:-
Pilgrimsmusslor med jordärtsskockspuré och krispigt bacon
prawns with garlic and chili-parsley-oil, baguette 165:-
Räkor med vitlöks- och persiljeolja, baguette
gruyère gratinated onion soup 145:-
Gruyèregratinerad löksoppa
chèvre chaud 145 :-
Gratinerad chèvre med fläsk och rödbetor
escargots de bourgogne, les six 135 :-
Sex vitlöksgratinerade sniglar
foie gras flambé with figs, grapes and chèvre 185:-
Flamberad gåslever med fikon, druvor och chèvre

MAIN DISHES
steak tartare 275:-
Råbiff med klassiska tillbehör
viande du jour – ask your waiter
Dagens kött – fråga din servitör
poisson du jour – ask your waiter
Dagens fisk – fråga din servitör
baked and cream of celeriac, tomatoes, truffle oil and roasted nuts 225:-
Bakad selleri och puré, tomater, tryffelolja och rostade nötter
moules with fresh herbs and chopped tomatoes 240:-
Musslor med förska örter och tomater
boeuf bourguignon with porkbelly, baby onions and red wine sauce 235:-
Boeuf Bourguignon med fläsk, smålökar och rödvinssås

SWEETS
crème brûlée 95:-
tarte tatin with vanilla ice cream 110:- chocolate fondant with vanilla ice cream 100:- grand dessert (2 persons) 220:-

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR