Kvällsmeny

FÖRRÄTTER

HUÎTRE  Ostron 35:-/st
Mignionette, citron

CHÈVRE CHAUD 135:-
Gratinerad getost, sidfläsk och rödbetor

CHOIX DU CHEF 285:- (2 personer)
Ett urval av förrätter

ESCARGOTS DE BOURGOGNE 125:-
Vitlöksgratinerade sniglar med rostad levain

SOUPE Á L’OIGNON 145:-
Löksoppa med gul lök, vin, kycklingfond, bröd och gruyère

VARMRÄTTER

MOULES FRITES 245:-
Vitvinskokta blåmusslor med schalottenlök, vitlök och grädde

STEAK TARTARE 265:-
Råbiff på nötytterlår, rödlök, cornichons, kapris, picklade rödbetor pommes frites och sallad

POULET RÔTI 595:- (för 2 personer)
Helstekt kyckling med höstprimörer, spetskål och sauce suprême

POISSON DU JOUR Ask your waiter
Dagens fisk

MAGRET DE CANARD Á L’ORANGE 355:-
Ankbröst med peppar och apelsinsky, serveras med råstekt potatis

DESSERT

FROMAGES 155:-
Ost med fikonmarmelad

CRÈME BRULÉE 95:-

TRYFFEL 35:-

GLASS 1 KULA 40:- 2 KULOR 65:-
Fråga din servitör för dagens sortiment av glassar

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR