Kvällsmeny

FÖRRÄTTER

HUÎTRE  Ostron 35:-/st
Mignionette, citron

CHÈVRE CHAUD 135:-
Gratinerad getost, sidfläsk och rödbetor

CHOIX DU CHEF 285:- (2 personer)
Ett urval av förrätter

ESCARGOTS DE BOURGOGNE 125:-
Vitlöksgratinerade sniglar med rostad levain

SOUPE Á L’OIGNON 145:-

Lök,vin,Kycklingfond, Bröd Gruyère

VARMRÄTTER

MOULES FRITES 245:-

Musslor, Vin, Schalottenlök, Grädde smör, Vitlök, Ägg, Rapsolja

STEAK TARTARE 265:-

Råbiff på nötytterlår, rödlök, cornichons, kapris, picklade rödbetor
pommes frites och sallad

POULET RÔTI 595:- (för 2 personer)
Helstekt kyckling med höstprimörer, spetskål och sauce suprême

FILET D’OMBLE CHEVALIER 295:-
Bakad rödingfilé med kålrabbi, spritärtor, spenat och forellrom

JOUE DE BOEUF AUX TRUFFES 355:-

över natt bräserad oxkind med potatispuree, rödvinssås, och färskriven tryffel, rodvin, gräadde, smör

DESSERT

FROMAGES 155:-
Ost med fikonmarmelad

CRÈME BRULÉE 95:-

TRYFFEL 35:-

GLASS 1 KULA 40:- 2 KULOR 65:-
fråga din servitör för dagens sortiment av glassar

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR