Kvällsmeny

FÖRRÄTTER

HUÎTRE  Ostron 30:-/st
Mignionette, citron

CHÈVRE CHAUD 98:-
Gratinerad getost, sidfläsk och rödbetor

CHOIX DU CHEF 240:- (2 personer)
Ett urval av förrätter

ESCARGOTS DE BOURGOGNE 115:-
Vitlöksgratinerade sniglar med rostad levain

ENDIVE AU POIRES ET ROQUEFORT 110:-
Endive med päron, rostade valnötter och roquefort

VARMRÄTTER

PLAT VÉGÉTARIEN 255:-
Rostad kronärtskocka med blomkål, broccoli, ostronskivling och brynt smörvinägrett

STEAK TARTARE 235:-
Råbiff på nötytterlår, rödlök, cornichons, kapris, picklade rödbetor
pommes frites och sallad

POULET RÔTI 595:- (för 2 personer)
Helstekt kyckling med grön sparris, knippmorötter, spetskål och sauce suprême

DORÉ JAUNE À L ´AIL SAUVAGE 295:-
Bakad gösfilé med ramslök, kålrabbi, spritärtor, mangold och forellrom

FAUX FILET 345:-

Oxrygg med confiterad tomat, piemento de padròn, dragonsmör, pommes frites och grönsallad

DESSERT

FROMAGES 135:-
Ost med fikonmarmelad

TARTE AU CITRON 115:-
Citronpaj med hallon

CRÈME BRULÉE 75:- / Med Sauternes 150:-

TRYFFEL 35:-

GLASS 1 KULA 40:- 2 KULOR 65:-
fråga din servitör för dagens sortiment av glassar

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR